Studio Mari-Anniina

Valokuvaukset

Juhani

Valokuvaukset sopimuksen mukaan

Juhani Hynynen
0440 577 677

Teen sopimuksesta hää, hautajais, juhla, muoto ja muitakin kuvauksia sopimuksen mukaan laadukkaalla kalustolla. Minulla on erikoiskalusto myös arkkitehti kuvauksiin. Valmistan kuvat myös vanhoista kuvistasi tai laitan ne digitaaliseen muotoon. Myös vaativa kuvankäsittely onnistuu. Minulta laadukkaat kuvatulosteet myös asiakkaan tiedostoista tai kuvista. Myös Canvas taulut.

Viralliset passikuvat suoraan poliisin järjestelmään, näin passinhaku ei vaadi aina Kuopiossa käyntiä.

Myös viisumikuvat paperisina mukaan

Mallikuvia

Ravikuvia

Yhteystiedot:

Studio Mari-Anniina
Asematie 2
71800 SIILINJÄRVI

Pyydä tarjous kuvauksistasi:

0440 577 677 tai ju.hyny@dnainternet.net

-----

Olen toiminut Kuopion raviradan sopimuskuvaajana viisi vuotta.

Valokuvausta olen harrastanut yli 30 vuotta ja osallistunut eripuolilla Suomea asuessani kameraseurojen toimintaan aina siitä asti kun mustavalkeat kuvat tehtiin itse.

Sitten tuli nämä värikuvat jotka suuremmat koot pääasiassa myös tein itse hieman vaikeammalla C 41 prosessilla jossa purkkia pyöriteltiin vesihauteessa tarkan lämpötilan vuoksi. Näiden kuvien säilyvyys osoittautui kuitenkin huonoksi, jokainen tietää nämä punastelevat kuvat.

Sitä ennen harrastin ja opiskelinkin kuvataiteita josta kipinä sommitteluun ja myös kavauksessa tarvittava näkemys on ollut avuksi kuvaamisessa.

Dia kuvia tuli kuvattua paljon joista myös valmistin kuvia itse Ilfordin cibachrome menetelmällä. Noissa kuvanlaatu oli jo todella hyvä ja myös kuvien säilyvyys parani huomattavasti. Minulla on tuossa seinällä joku jopa yli 30 v. vanha kuva jonka värit näyttää pysyneen aivan muuttumattomina. Ainoa varjopuoli noissa oli kuitenkin hinta, niiden käyttö oli kallista.