Studio Mari-Anniina

Valokuvaukset

Juhani

Valokuvaukset sopimuksen mukaan

Juhani Hynynen
0440 577 677

Teen sopimuksesta hää, hautajais, juhla, muoto ja muut kuvaukset sopimuksen mukaan laadukkaalla kalustolla. Minulla on erikoiskalusto myös arkkitehti kuvauksiin. Valmistan kuvat myös vanhoista kuvistasi taimuutan ne digitaaliseen muotoon. Myös muu vaativa kuvankäsittely onnistuu. Minulta laadukkaat kuvatulosteet myös asiakkaan tiedostoista tai kuvista. Myös Canvas taulut suurkoko tulostimella edullisesti.

Rakennuspiirustusten tulostus PDF tiedostoista edullisesti.

Viralliset passikuvat lähetetään suoraan poliisin järjestelmään.

ENNAKKOON VARATUT PASSIKUVAUKSET EDULLISESTI

1 henk. 18 € / henk. 2henk. 30  €, 3henk 43 €, 4henk. 55 

Viisumi kuvat MUKAAN 18 € tai passikuvien kanssa5€ eli 23€ yht.

 

Tästä mallikuville

Ravikuvia

yhteystiedot:

Studio Mari-Anniina
Toritie 3 
71800 SIILINJÄRVI

Pyydä tarjous kuvauksistasi:

0440 577 677 tai juhyny@gmail.com

-----

Minut on merkitty Suomen freelance kuvaajien luetteloon ja olen Suomen vapaa kuvaajien liiton jäsen.

Olen toiminut Kuopion raviradan sopimuksen kuvaajana vuodesta 2010 ja toiminut myös Hevosurheilu lehden lehtikuvaajan useamman vuoden aikana.

Valokuvausta olen harrastanut yli 30 vuotta ja osallistunut eri puolille Suomea asuessani kameraseurojen toiminta aina kun mustavalkeat kuvat tehti itse.

Sitten tuli nämä värikuvat, jotka suuremmat koot pääasiassa myös tein itse hieman vaikeampaa C 41-prosessi, jossa takka pyöritettiin vesihauteessa tarkan lämpötilan takia. Näiden kuvien säilyvyys kuitenkin osoittautui huonoksi, jokainen tietää nämä röyhkeät kuvat.

Sitä ennen harrastin ja opiskelinkin kuvataiteita joista kipinä sommitteluun ja myös kavaukseen tarvittavat näkemykset auttanut kuvaamisessa.

Dia kuvia tuli kuvattua paljon joista valmin kuvia itse Ilfordin cibachrome menetelmällä. Noissa kuvanlaatu oli jo todella hyvä ja myös kuvien säilyvyys parani huomattavasti. Minulla on tuossa seinällä joku jopa yli 30 v. Vanha kuva, jonka värit näyttävät säilyneet aivan muuttumattomina. Ainoa varjopuoli noissa oli kuitenkin hinta, niiden käyttö oli kallista.